Start verkoop ParkDuin Bennebroek

4 juni 2015
Start verkoop ParkDuin Bennebroek Start verkoop ParkDuin Bennebroek Zoom

Op de plek van het voormalige gemeentehuis in Bennebroek en de bibliotheek gaat Tegro Ontwikkeling (samenwerking Tervoort Egmond en GP Groot infra) tien schitterende nieuwbouwwoningen realiseren.

Zaterdag 6 juni start verkoop

Het gaat om twee blokken van respectievelijk 5 en 3 Herenhuizen en 2 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen. Het plan met de naam ‘ParkDuin’ aan de Bennebroekerlaan gaat op zaterdag 6 juni in de verkoop. MB architecten uit Santpoort-Zuid ontwierp de woningen die gekenmerkt worden door een karakteristieke stijl. Op zaterdag 6 juni 2015 wordt er in het voormalige gemeentehuis van Bennebroek, aan de Bennebroekerlaan 5, een informatiebijeenkomst gehouden. Tussen 11.00 en 14.30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen op de locatie en geïnformeerd te worden over dit nieuwbouwplan.

De website van ParkDuin laat alvast een voorproefje zien. Afhankelijk van de verkoop is het de planning om eind van het jaar te beginnen met de sloop van de bestaande bebouwing. Begin 2016 kan in dat geval worden gestart met de bouw.

Voor meer informatie over plan ParkDuin en prijzen kan men nu al terecht bij Heemborgh Makelaars, telefoon 023 – 58 45 265 of bennebroek@heemborgh.nl

Delen