Zaterdag 26 maart: Kom kijken. Kom werken.

ALKMAAR – GP Groot organiseert op zaterdag 26 maart een Banenmarkt aan de Boekelerdijk 19 in Alkmaar. Bezoekers kunnen een testrit maken, een speeddate krijgen of deelnemen aan een rondleiding. De Banenmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via banenmarktgpgroot.nl. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid  door uitbreiding van activiteiten en innovaties op het gebied van de circulaire economie en de energietransitie is er ruimte voor nieuwe mensen.

Banenmarkt
Tijdens de Banenmarkt presenteren onze vier bedrijfsonderdelen zich: advies en infrarealisatie, brandstoffen en oliehandel, inzameling en recycling. In de diverse hoeken op de locatie staan marktkramen waar GP Groot collega’s uitleggen welke activiteiten dit bedrijfsonderdeel ondernemen. Ook vertellen ze graag over de diverse functies en vacatures die er zijn binnen deze verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen: van vrachtwagenchauffeur tot adviseur en van tankstationmedewerker tot machinist.

Speeddaten
Maak kennis met onze kenners! We vertellen mensen graag meer over de veelzijdigheid van onze vacatures bij de diverse bedrijfsonderdelen. Geïnteresseerden koppelen we meteen aan de juiste collega van het betreffende bedrijfsonderdeel. In minder dan een half uur ben je op de hoogte! Neem alvast je CV mee!

Testrit
Chauffeurs die wel eens een testrit willen maken in een andere vrachtwagen, zijn bij ons aan het goede adres. GP Groot beschikt over een jong wagenpark van meer dan 400 vrachtwagens, shovels en kranen. In diverse uitvoeringen voor verschillende functies. Neem je rijbewijs C en chauffeurspas mee, want alleen dan kan de testrit worden gemaakt!

Rondleiding
Mensen die nu werken als machinist, (transport)chauffeur, planner of operator kunnen een kijkje achter de schermen nemen! Want als extra activiteit tijdens onze Banenmarkt wordt er voor serieus gegadigden een rondleiding verzorgd over ons terrein. Er wordt uitleg gegeven over de werkzaamheden bij de diverse recyclingsinstallaties.

Aanmelden Banenmarkt
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze site: banenmarktgpgroot.nl. Op de site staat alle relevante informatie. De ontvangstbevestiging via de mail is ook het entreebewijs.

Mensen uit de regio die vanuit richting Alkmaar rijden gaan misschien vanzelfsprekend naar het pand aan de Boekelerdijk 13, voor de Banenmarkt moeten zij twee deuren verderop zijn: nummer 19. Bij het gloednieuwe duurzame pand van GP Groot infrarealisatie en technische dienst.

105 Jaar GP Groot
De basis van het familiebedrijf GP Groot is in 1917 gelegd door Gerrit Pieter Groot, G.P. Groot. Begin van de vorige eeuw is hij begonnen als melkrijder en groenteman. Als zelfstandig ondernemer met een goede handelsgeest stortte hij zich vervolgens op diverse activiteiten en legde hij zo het fundament voor het huidige GP Groot. Het bedrijf is inmiddels op vier fronten actief: advies en infrarealisatie, brandstoffen en oliehandel, en inzameling en recycling. Er werken meer dan 1100 medewerkers vanuit veertien verschillende locaties in west en noord Nederland.

GP Groot staat bekend als een goede werkgever: de medewerkers geven het bedrijf een dikke 8 plus! Daarnaast zet het bedrijf in op persoonlijke ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, een GP Gezondprogramma met lifestylecoach, extra fysiotherapie, psycholoog of gewoon meedoen met bootcamp en run4fun.