Roele De Vries
Meer dan 50 jaar ervaring in de branche

Wij doen meer
Over ons

Roele De Vries is van oudsher een echt familiebedrijf. Het bedrijf is ontstaan toen de familiebedrijven Roele Recycling en De Vries Recycling in januari 2003 besloten te fuseren. Wat ontstond was een bedrijf met ruim 130 betrokken werknemers die zich iedere dag inzetten om uw afval snel en duurzaam af te voeren.

Sinds 2011 is Roele De Vries officieel onderdeel van GP Groot. Door een bundeling van de krachten zijn wij in staat om al uw afvalstromen snel en duurzaam in te zamelen en recyclen.

Onze stijl

Op een flexibele, betrouwbare manier, altijd de hoogste kwaliteit voor de klant garanderen. Dat is de stijl van Roele De Vries.

Werkgebied

Vanuit onze vestiging in Wognum bedienen wij met onze betrokken medewerkers al onze klanten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

REISSWOLF

Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied vanĀ archief-, data en productvernietiging. REISSWOLF is CA+ NAID gecertificeerd, de strengste normering op het gebied van vernietigingscertificering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Roele De Vries, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de klantenservice door te bellen naar
0229 283 999

Bereikbaar, samen, slimmer

Vragen over onze producten of diensten?

Wij zijn u graag van dienst.

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact