Roele De Vries
Meer dan 50 jaar ervaring in de branche

Wij doen meer
Over ons

Roele De Vries is van oudsher een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Vanuit onze vestiging in Wognum garanderen we op een flexibele en betrouwbare manier, altijd de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Het ingezamelde afval wordt getransporteerd naar één van onze partners, waar het afval wordt verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Recycling

Recycling is een belangrijke pijler van duurzaamheid. Naast het voorkomen van gigantische afvalbergen en een verhoogde Co2 uitstoot biedt het ook mogelijkheden. Mogelijkheden om van afval iets moois te creëren.

Onze stijl

Op een flexibele, betrouwbare manier, altijd de hoogste kwaliteit voor de klant garanderen. Dat is de stijl van Roele De Vries.

Werkgebied

Vanuit onze vestiging in Wognum bedienen wij met onze betrokken medewerkers al onze klanten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

REISSWOLF

Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied van archief-, data en productvernietiging. REISSWOLF is CA+ NAID gecertificeerd, de strengste normering op het gebied van vernietigingscertificering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Roele De Vries, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de klantenservice door te bellen naar
0229 283 999

Bereikbaar, samen, slimmer

Vragen over onze producten of diensten?

Wij zijn u graag van dienst.

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact