RecycleBIN op Facilitaire Beurs. BIN there…?

26 mei 2015
RecycleBIN op Facilitaire Beurs. BIN there…? RecycleBIN op Facilitaire Beurs. BIN there…? Zoom

In de Amsterdamse RAI wordt op woensdag 27 en donderdag 28 mei 2015 de Facilitaire Vakbeurs georganiseerd. GP Groot is bij deze beurs aanwezig met een stand (9.134). Tijdens de beurs presenteren wij een prachtige voorbeeld van facilitaire integratie met betrekking tot afvalscheiding, milieuvoordelen en gebruiksgemak: de RecycleBIN.

Steeds meer grote en middelgrote organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. Deels omdat het kostenbesparend is, maar ook om een actieve bijdrage te leveren aan het verlagen van hun CO2 foot­print als onderdeel van hun missie naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met de RecycleBIN kan op elke kantoorlocatie bedrijfsafval gescheiden worden aan de bron. Zonder dat dit extra moeite kost en zonder dat er diverse afvalbakken staan. Door te werken met de RecycleBIN geeft u een positief signaal af aan mens en milieu. Deze speciale scheidingmodules, die bestemd zijn voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval, staan op centrale plaatsen binnen het bedrijfsgebouw.

Bent u geïnteresseerd in het product dat wij bij de vakbeurs introduceren? Ronald Molenaar kan u alle informatie verstrekken: r.molenaar@gpgroot.nl of 06-10941834 of klik hier. 

Wilt u de Facilitaire Vakbeurs bezoeken? Neemt u dan contact op met Esther Wijker. U ontvangt via haar een link voor een e-ticket. E.wijker@gpgroot.nl of 088 472 12 31. Wij ontvangen u graag.

Delen