GP Groot infra en engineering aanwezig op bedrijvendag Inholland

13 december 2013
GP Groot infra en engineering aanwezig op bedrijvendag Inholland GP Groot infra en engineering aanwezig op bedrijvendag Inholland Zoom

Vandaag organiseren de HBO-opleidingen Civiele Techniek, Bouwkunde en Bouwmanagement en Vastgoed (BBE) van Inholland, locatie Alkmaar, wederom een bedrijvendag. GP Groot infra en engineering is aanwezig bij deze dag om studenten voor te lichten en te adviseren over de mogelijkheden van het toepassen van het gestudeerde bij het bedrijf. 

Deze bedrijvendag is voor de ruim 300 Inholland-studenten van BBE een belangrijke voorbereiding op het vinden van een stageplaats, afstudeerproject en een baan. Studenten bouwen op deze dag een netwerk op, laten hun CV / sollicitatiebrief checken en kunnen interessante workshops volgen. Zij maken kennis met verschillende bedrijven en de vele uitdagende projecten en functies die deze bedrijven aanbieden.

Dit jaar staat de bedrijvendag in het teken ‘Ketenintegratie’. Als geen ander bedrijf weet GP Groot infra en engineering ketenintegratie te implementeren in haar werkzaamheden. Daar  GP Groot uit diverse bedrijfsonderdelen bestaat, die elkaar bij diverse werkzaamheden ondersteunen en adviseren, is ketenintegratie een vanzelfsprekendheid. Daarnaast heeft GP Groot natuurlijk waardevolle relaties en samenwerkingen waarbij ketenintegratie tot uitvoer komt.

GP Groot: infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en energie.

Delen