Veerman De Rijp ontvangt GP Groot milieucertificaat

23 september 2014
Veerman De Rijp ontvangt GP Groot milieucertificaat Veerman De Rijp ontvangt GP Groot milieucertificaat Zoom

Veerman De Rijp heeft goede resultaten behaald met het terugdringen van de hoeveelheid afval, wat heeft geleid tot een verlaging van de CO2-uitstoot. Door de behaalde resultaten ontving Marco Hink, bedrijfsleider, het GP Groot Milieucertificaat.

Duurzaam ondernemen
Veerman De Rijp zorgt er voor dat iedereen binnen de organisatie zijn afval zo veel mogelijk scheidt. Om het personeel te enthousiasmeren voor afvalscheiding en kennis te laten maken met afvalrecycling, hebben ze met alle werknemers een rondleiding gehad bij GP Groot.

Veerman De Rijp
Veerman de Rijp is opgericht in 1970 en levert kwalitatief hoogstaand timmerwerk zoals houten kozijnen, ramen, deuren en trappen aan bouwbedrijven en particulieren in Noord-Holland. Veerman De Rijp staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ook duurzaamheid is een belangrijk aspect binnen de organisatie, milieubewust produceren en het maken van stappen op het gebied van duurzaam ondernemen zijn daardoor vanzelfsprekend.

CO2-module
Om klanten van GP Groot inzicht te verschaffen in hun CO2-reductie, heeft GP Groot een CO2-module ontwikkeld. Via www.gpgroot.nl/co2 kunnen klanten berekenen hoeveel CO2 ze kunnen besparen met goede afvalscheiding. Bedrijven die hun afval maximaal scheiden komen in aanmerking voor een milieucertificaat. Hiermee toont het bedrijf aan dat aandacht voor het milieu tot de norm behoort. Daarnaast motiveert het de medewerkers en stellen klanten het zeer op prijs.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Marc Valkering, GP Groot inzameling en recycling, 088 – 472 1248 of M.Valkering@gpgroot.nl

Delen