Nieuwe carwash Texaco Vennewater

6 oktober 2015
Nieuwe carwash Texaco Vennewater Nieuwe carwash Texaco Vennewater Zoom

Om aan de wensen en de toenemende vraag van de klanten te kunnen blijven voldoen wordt de carwashinstallatie van Texaco Vennewater in Heiloo vernieuwd. Naast een splinternieuwe carwashinstallatie met verbeterde waskwaliteit wordt het bestaande pand van de carwash verlengd. In de verlengde carwashal worden de auto’s in het eerste deel gewassen en in het tweede deel optimaal gedroogd. Ook kan de klant de carwash vanuit de auto bedienen. Met de nieuwe machine kunnen er 15 auto’s per uur worden gewassen, in plaats van 9 auto’s per uur in de huidige situatie. Hiermee wordt de wachttijd aanzienlijk verkort. Klanten die toch even moeten wachten kunnen gebruik maken van de gratis WiFi.

50% korting tijdens de verbouwing
Op maandag 12 oktober wordt  er gestart met de verbouwing van de carwash en naar verwachting zal deze op 20 november worden afgerond. De carwash zal gedurende deze periode worden gesloten, het tankstation blijft wel open. Klanten die tijdens de verbouwing de auto willen wassen kunnen gebruik maken van de zelfservice wasboxen of ontvangen aan de kassa van Texaco Vennewater een kortingsbon waarmee ze tegen 50% korting de auto kunnen wassen bij Texaco Egmond of Texaco Boekelermeer.

Win 1 jaar gratis autowassen
Eind november wordt de geheel vernieuwde carwash met een feestelijke actiemiddag door het Texaco promotieteam  geopend. Tijdens de actiemiddag maken de klanten o.a. kans op 1 jaar gratis autowassen. De eerste weken na de opening is er een medewerker aanwezig die de klanten begeleid bij het gebruik van de nieuwe carwash.

Delen