GP Groot wint Europese aanbesteding gemeente Ouder Amstel

25 maart 2014
GP Groot wint Europese aanbesteding gemeente Ouder Amstel GP Groot wint Europese aanbesteding gemeente Ouder Amstel Zoom

Onlangs heeft GP Groot een prachtige opdracht verworven: we mogen het huishoudelijk afval inzamelen in de gemeente Ouder Amstel. De opdracht is ons gegund op basis van economisch meest voordelige inschrijving (EMVI), waarbij kwaliteit en duurzaamheid ook een belangrijke rol hebben gespeeld.

De aanbesteding bestaat uit het verzorgen van de afvalinzameling, transport en verwerking van het huishoudelijk restafval, glas, oud papier en kunststof. Per april aanstaande start GP Groot met het inzamelen en verwerken van de diverse afvalstromen, die voornamelijk door middel van ondergrondse en semi-ondergrondse containers worden ingezameld.

Totaal zal GP Groot zorg dragen de afvalinzameling van 5.641 huishoudens in de Ouder Amstel. De gemeente Ouder-Amstel bestaat uit de kernen Ouderkerk a/d Amstel en Duivendrecht.

Naar verwachting zal GP Groot de volgende hoeveelheden inzamelen en verwerken:

  • Huishoudelijk afval: 3589 ton
  • Oud papier: 926 ton
  • Glas: 304 ton
  • Kunststof: 79 ton

Meer informatie? Neemt u dan contact op met GP Groot, Jim Balvers, afdeling Communicatie, 088- 472 1045, of J.Balvers@gpgroot.nl.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste GP Groot nieuws? Volg ons op Twitter of Facebook

Delen