GP Groot nieuwe partner in afvalmanagement bij ADO Den Haag

15 december 2015
GP Groot nieuwe partner in afvalmanagement bij ADO Den Haag GP Groot nieuwe partner in afvalmanagement bij ADO Den Haag Zoom

DEN HAAG - Op 15 december ondertekenden Wim Horeman, directeur GP Groot inzameling en recycling, en Peter Berg van ADO Den Haag een samenwerkingsovereenkomst. GP Groot gaat vanaf 1 juli 2017 al het afval inzamelen dat vrijkomt bij het Kyocera Stadion en op de locatie van de jeugdopleiding ‘De Aftrap’ in het Zuiderpark. GP Groot is een nieuwe speler in Zuid-Holland en steunt graag met haar actieve sponsoring ADO Den Haag. Het bedrijf is per direct aanwezig in de Zuiderpark Lounge in het Kyocera stadion, en duidelijk zichtbaar in het stadion door middel van het reclamebord gericht op de eretribune.

 

Innovatief en duurzaam

GP Groot is een erkende grondstoffen- en afvalinzamelaar en -verwerker. Het bedrijf zorgt met innovatieve en duurzame logistieke systemen voor het inzamelen, sorteren en recyclen van afval of het direct verwerken tot een grondstof voor een nieuw eindproduct. GP Groot adviseert ADO Den Haag met haar afvalmanagement om haar afvalstromen zo efficiënt en kostenbesparend te verwerken.

 

GP Groot heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland en noord Nederland. Er werken meer dan 750 gemotiveerde mensen bij het bedrijf. Het van origine familiebedrijf bestaat 100 jaar in 2017 en is een betrouwbare partner, waar betrokkenheid, goed ondernemer- én werkgeverschap belangrijke kernwaarden zijn. Het bedrijf staat bekend om haar commercieel langdurige relaties.

 

Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 

Contact: Yvo van Reijn, vertegenwoordiger in Zuid-Holland, y.vanreijn@gpgroot.nl

Delen