(Glas)tuinbouw en Sierteelt
Haal meer waarde uit uw kunststoffen!

Iedere kweker en teler gebruikt potten, trays, folies voor de kweek of transport van planten, bloemen en bomen. Als ondernemer bent u dagelijks bezig het beste resultaat te behalen en in te spelen op thema’s zoals verduurzaming. Daar sluit hergebruik van grondstoffen zoals harde kunststoffen, papier/karton en folies goed op aan.

Wist u dat uw harde kunststoffen geld waard zijn?

Kweekpotten, verpakkingsmaterialen en/of plantenlabels zijn gemaakt van harde kunststoffen zoals HDPE of PP. Deze kunststoffen zijn goed recyclebaar en daardoor opnieuw inzetbaar. Het loont als u plastics en kunststoffen gescheiden aanbiedt.

Ook profiteren van onze vergoeding voor uw kunststoffen?

Potentiële inkomstenbron én beter voor het milieu

Kunststoffen en plastics zijn niet alleen goed recyclebaar, maar ook waardevol. Door uw afvalstromen te zien als een potentiële inkomstenbron en ze gescheiden in te zamelen, kunt u extra waarde creëren.

Wist u dat een betere afvalscheiding meestal resulteert in een lagere ledigingsfrequentie per container? Profiteer van de waarde van uw afval en maak tegelijkertijd een positieve impact op het milieu door waardevolle grondstoffen niet verloren te laten gaan.

Roele De Vries ziet afval als grondstoffen en koopt kunststoffen, folies en papier/karton op. Zo leveren wij samen een bijdrage aan de circulaire economie. Bovendien verdient u geld met uw afvalstromen.

Ja, ik wil mijn afval aanbieden
Max Groot

“Wij snappen dat uw tijd kostbaar is. Ik hou ervan om snel te schakelen. Van afhandeling tot transport van uw kunststoffen, wij nemen u alles uit handen. Bel me vandaag en uw kunststoffen worden binnen twee werkdagen opgehaald.”

Max Groot, Accountmanager Schone Stromen

Max Groot, Accountmanager Schone Stromen

Duurzame afvalstromen in de (glas)tuinbouw

De teelt van bloemen en planten onder glas leent zich bij uitstek voor het produceren van duurzame afvalstromen.

Zo zijn gescheiden ingezamelde kunststoffen en plastics van bijvoorbeeld plantenpotjes, trays, kratjes en folies uitermate geschikt voor hergebruik.

Denk aan:

  • Kweekpotten voor planten, bloemen en bomen
  • Plantentrays
  • Leidingen en buizen voor het transporteren van water en voedingsstoffen
  • Verpakkingsmaterialen zoals folies
  • Plantenlabels
  • Bloemenemmers
Hoe herken ik HDPE en PP?

HDPE

Deze kunststof is voorzien van recyclecode “2” en voelt sterk, stevig. Het heeft een matte afwerking en drijft op water.

PP

Deze kunststof is voorzien van recyclecode “5” en voelt stevig, lichtgewicht. Glanzende afwerking en drijft op water.

Zo werken wij
Over ons

Roele De Vries is al meer dan 50 jaar een bekend gezicht bij groene bedrijven in Noord- en West-Nederland. Van tuinbouwbedrijven en sierteelt tot tuincentra, wij bieden maatwerk oplossingen voor iedereen. Als teler, kweker of de retailer produceert u veel verschillende soorten bedrijfsafval. U wilt deze zo efficiënt en snel mogelijk laten inzamelen en verwerken. Daar kunnen wij u bij ondersteunen.

Voor iedere afvalstroom is een duurzame toekomst weggelegd. Zo kunnen plastic folies worden ingezet voor hergebruik in de keten. En van organisch afval kan biogas of biomassa worden gemaakt. Samen maken we er iets moois van!

Onze stijl van werken is transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Wij doen wat we zeggen, delen kennis en denken met u mee wat voor uw locatie de beste oplossing is.

Klaar om te profiteren van de waarde van uw afvalstromen?

Neem vandaag nog contact met ons op
Wat zeggen onze klanten over Roele De Vries? Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.

Advies op maat - Wat leveren mijn kunststoffen op?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op.

Naam*

Meer weten?

Wij kopen harde kunststoffen, piepschuim (EPS), bloemenemmers, trays, pallets en kratten op.

Of bel ons op 0299 - 283 999

Kwaliteit en veiligheid

Roele De Vries is onderdeel van GP Groot. Kwaliteit en veiligheid staan hoog op de agenda bij GP Groot. Wij vinden het belangrijk om ons aan de wet en aan veiligheids- en milieuregels te houden. Bij ons op de werkplek, maar ook bij onze klanten. Onderverdeeld naar de thema’s Kwaliteit, Procescertificaten en Veiligheid vindt u in het menu hieronder onze certificaten.

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact