Over Ons

Roele De Vries is van oudsher een echt familiebedrijf. Het bedrijf is ontstaan toen de familiebedrijven Roele Recycling en De Vries Recycling in januari 2003 besloten te fuseren. Wat ontstond was een bedrijf met ruim 130 betrokken werknemers die zich iedere dag inzetten om uw afval snel en duurzaam af te voeren. Bij Roele De Vries staat u als klant altijd centraal. Wij doen meer, en dat merk je!

GP Groot
Sinds 2011 is Roele De Vries officieel onderdeel geworden van GP Groot. Door een bundeling van de krachten zijn wij in staat om al uw afvalstromen snel en duurzaam te kunnen inzamelen en recyclen.

Onze stijl
Op een flexibele, betrouwbare manier, altijd de hoogste kwaliteit voor de klant garanderen. Dat is de stijl van Roele De Vries. 

Ons werkgebied
Vanuit onze vestigingen in Wognum en Alkmaar bedienen wij met onze betrokken werknemers al onze klanten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

REISSWOLF
Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied van archief-, data en productvernietiging. REISSWOLF is NAID gecertificeerd, de strengste normering op het gebied van vernietigingscertificering.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Roele De Vries, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.