Een praktische en veelgebruikte oplossing voor
het inzamelen van bedrijfsafval.

Gemakkelijk afval scheiden
Ondergrondse containers

Met behulp van een ondergrondse container zorgt u ervoor dat uw terrein er opgeruimd en verzorgd uit ziet. Met een ondergrondse container heeft u een container met veel capaciteit die relatief weinig ruimte in beslag neemt.

Uitstraling ondergrondse containers
Het in gebruik nemen van ondergrondse containers brengt vele voordelen met zich mee. De ondergrondse containers hebben een moderne en natuurlijke uitstraling en gaan doormiddel van de koele ondergrondse opslag geuroverlast tegen. Vooral op campings en recreatieterreinen wordt veel gebruik gemaakt van ondergrondse containers.

Welke afvalstromen zamelt u in met een ondergrondse container?
Om voor al onze klanten een oplossing op maat te kunnen bieden, hebben wij ondergrondse containers variërend van 3000 t/m 5000 liter. De onderstaande afvalstromen zijn uitstekend geschikt om met onze ondergrondse container in te zamelen.

Plaatsing van de ondergrondse container
Doordat Roele De Vries onderdeel is van de GP Groot, kunnen wij ook het plaatsen van ondergrondse containers in eigen beheer houden. Voor meer informatie over het plaatsen van een ondergrondse container kunt u hier klikken.

Meer informatie
Benieuwd naar de inzamelmogelijkheden van uw afvalstromen?
Neem contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.

Direct contact

Wilt u meer informatie over onze rolcontainers

Of bel onze klantenservice 088 - 472 12 00

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact