Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied van archief-, data en productvernietiging

Vertrouwelijk papier

Neem geen risico met vertrouwelijke gegevens! Bij ons krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden met betrekking tot het afvoeren van uw vertrouwelijke gegevens. Uw oude documentatie wordt afgevoerd en vernietigd volgens strikte veiligheidseisen.

REISSWOLF
Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied van archief-, data en productvernietiging. REISSWOLF is niet alleen CA+ gecertificeerd, maar ook NAID gecertificeerd, de strengste normering op het gebied van vernietigingscertificering.

Vernietiging
Wij werken uitsluitend met gesloten, aluminium, brandveilige containers. Kwaliteit gaat in dit volledig gesloten systeem gepaard met betrouwbaarheid. Vanaf de werkvloer van de klant tot en met de vernietiging komt er geen mensenhand en -oog meer aan te pas. Niet voor niets is Roele De Vries met REISSWOLF al meer dan 4 jaar de trotse dienstverlener van de Nederlandse Overheid.

Opslag
De brandveilige en waterdichte archiefopslagruimte is voorzien van units met stellingen, beveiligd met een alarminstallatie en staat voortdurend onder toezicht van camera’s. U kunt zelf uw eigen unit inruimen en beheren of u kunt besluiten om het beheer van uw archief aan ons uit te besteden.

Bereikbaar, samen, slimmer

Vragen over onze producten of diensten?

Wij zijn u graag van dienst.

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact