Maatregelen coronavirus

Roele De Vries volgt de richtlijnen en adviezen van officiële instanties en neemt aanvullende maatregelen

Het coronavirus breidt zich wereldwijd uit en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de uitbraak van het coronavirus inmiddels officieel tot pandemie (een epidemie op wereldwijde schaal) bestempeld. Er worden zowel nationale als internationale maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Roele De Vries hecht grote waarde aan een veilige werkomgeving. We doen er alles aan om onze dienstverlening te blijven leveren en houden ons daarbij aan alle richtlijnen die de Rijksoverheid en het RIVM hierin voorschrijven.

Vervoer van afval en vuilnis valt onder de cruciale beroepsgroepen

Afvalinzameling gaat door en wij proberen in deze uitzonderlijke periode onze service te blijven garanderen. Afgesproken opdrachten gaan door en staan nog op onze routeplanning voor de chauffeur.

Help onze chauffeurs

Wij willen u er op wijzen om het besmettingsgevaar ook in de komende periode voor u en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om de containers zoveel mogelijk op de juiste plek, aan de openbare weg aan te bieden. Is dit niet mogelijk, zet dan de container bij een toegangsdeur. Zo voorkomen we onnodig contact en verspreiding van het virus.

Maatregelen

We hebben medewerkers geïnformeerd en geïnstrueerd om de voorgeschreven maatregelen op te volgen. Het gaat om maatregelen die de hygiëne bevorderen en besmetting helpen voorkomen:

  • Was regelmatig je handen,
  • Hoest en nies in je elleboogholte,
  • Gebruik papieren zakdoeken die je na éénmalig gebruik weggooit,
  • Schud geen handen,
  • Houd ten minste 1,5 meter afstand van anderen.

Om besmetting te voorkomen en de continuïteit van de bedrijfsvoering te borgen neemt Roele De Vries daarnaast de volgende maatregelen:

  • Collega’s die in een land/regio met wijdverspreide verspreiding van het coronavirus zijn geweest of collega’s die contact hebben gehad met een patiënt met het coronavirus werken ten minste 14 dagen thuis.
  • De hoeveelheid mensen per oppervlakte is gereduceerd om besmetting te voorkomen door o.a. mensen die thuis kunnen werken thuis te laten werken en werkplekken van mensen die niet thuis kunnen werken te verdelen.
  • Er worden voor zover mogelijk geen face-to-face vergaderingen gehouden, virtueel vergaderen wordt gestimuleerd.

Team

Roele De Vries is een onderdeel van GP Groot. Binnen GP Groot is een team samengesteld om de ontwikkelingen rondom het virus te volgen. Dit team bestaat uit de directie aangevuld met Controlling, HR, ICT, KAM en Marketing Communicatie. Het team voert dagelijks (virtueel) overleg, indien nodig zullen door dit team aanvullende maatregelen worden genomen.

Iedereen die zich zorgen maakt of hij/zij het virus heeft, is geadviseerd om telefonisch contact op te nemen met de huisarts. We houden medewerkers en bezoekers op de hoogte over de ontwikkelingen en eventuele maatregelen.

Roele De Vries is gewoon bereikbaar via de reguliere kanalen, het kan wat langer duren voordat u de juiste persoon te spreken krijgt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact