Vertrouwelijk Papier

Neem geen risico met vertrouwelijke gegevens! Bij ons krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden met betrekking tot het afvoeren van uw vertrouwelijke gegevens. Uw oude documentatie wordt afgevoerd en vernietigd volgens de strikte veiligheidseisen.

REISSWOLF
Roele De Vries is met REISSWOLF Europees marktleider op het gebied van archief-, data en productvernietiging. REISSWOLF is NAID gecertificeerd, de strengste normering op het gebied van vernietigingscertificering.

Vernietiging
Wij werken uitsluitend met gesloten, aluminium, brandveilige containers. Kwaliteit gaat in dit volledig gesloten systeem gepaard met betrouwbaarheid. Vanaf de werkvloer van de klant tot en met de vernietiging komt er geen mensenhand- en oog meer aan te pas. Niet voor niets is Roele De Vries met REISSWOLF al meer dan 4 jaar Europees marktleider en trotse dienstverlener van de Nederlandse Overheid.

Opslag
De brandveilige en waterdichte archiefopslagruimte is voorzien van units met stellingen, beveiligd met een alarminstallatie en staat voortdurend onder toezicht van camera’s. U kunt zelf uw eigen unit inruimen en beheren of u kunt besluiten om het beheer van uw archief aan ons uit te besteden.

Meer informatie
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem contact op via 0229-284577 óf laat u terugbellen.