Opslagcontainers

Bij een gebrek aan opslagruimte kunt u bij Roele De Vries terecht voor een opslagcontainer. Met een opslagcontainer zorgt u er niet alleen voor dat uw goederen en producten veilig zijn opgeborgen, maar ook nog op de gewenste locatie.

Veilige opslag
Doordat de opslagcontainers van Roele De Vries allen voorzien zijn van speciaal hang- en sluitwerk, kunnen de dubbele deuren van de opslagcontainers volledig worden geopend. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte.

Om er voor te zorgen dat er in de opslagcontainers veilig gewerkt kan worden, zijn de containers voorzien van ventilatieroosters. Met onze nieuwste veiligheidssloten zorgt u ervoor dat uw goederen veilig zijn opgeborgen. Om voor onze klanten altijd een oplossing op maat te kunnen garanderen, variëren onze opslagcontainers van 9,5 m3 tot en met  34 m3.

Opslagcontainer huren of kopen
U kunt bij ons ook terecht voor het kopen van een opslagcontainer. Ideaal wanneer u voor langere tijd over een opslagcontainer wenst te beschikken
Bij Roele De Vries heeft u de mogelijkheid om een opslagcontainer te huren of indien gewenst te kopen. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de meest efficiënte en voordelige oplossing.

Meer informatie
Benieuwd geworden naar de inzamelmogelijkheden van uw afvalstromen?
Neem contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.