Afzetcontainers

U kunt bij ons een container huren voor uw opruiming, verbouwing of klus. Wij hebben verschillende formaten containers klaar staan die geschikt zijn voor verschillende soorten afval.

Het is handig als u van te voren weet welk afval u in de container wilt plaatsen en hoeveel m3 afval u wil laten afvoeren. U bepaald zelf wanneer de container geleverd mag worden. Doorgaans kan de container de volgende werkdag al geleverd worden. U bepaald zelf hoe lang u de container laat staan, met een maximale termijn van 6 weken. Zo kunt u rustig aan uw klus of verbouwing werken en weet u precies waar u aan toe bent. Al onze prijzen zijn all-in. U betaalt een vast bedrag per container. In de prijs zit de huur van de container, de voorrijkosten en het verwerken van het afval inbegrepen. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Welke afvalstromen laat u afvoeren met een afzetcontainer?
Om voor al onze klanten een oplossing op maat te kunnen garanderen, hebben wij afzetcontainers variërend van 3m3 t/m 35m3. De onderstaande afvalstromen zijn uitstekend geschikt om met onze afzetcontainers in te zamelen.

Onze afzetcontainers
Bij Roele De Vries heeft u de keuze uit de onderstaande afzetcontainers.

  • 3m3 Containers
  • 6m3 Containers
  • 10m3 Containers
  • 15m3 Containers
  • 35m3 Containers

Tip: Onze 3m3 en 6m3 containers passen op een parkeerplaats! Overigens kunnen wij de container op elke gewenste plek plaatsen zolang die bereikbaar is voor de chauffeur.  

Meer informatie
Benieuwd geworden naar de inzamelmogelijkheden van uw afvalstromen?
Neem contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.