Voordelig onbemand tanken bij Texaco Middenmeer

17 april 2015
Voordelig onbemand tanken bij Texaco Middenmeer Voordelig onbemand tanken bij Texaco Middenmeer Zoom

Per 15 april 2015 zal het bemande Texaco tankstation in Middenmeer aan de Zuiderzeeweg 2 worden voortgezet als een onbemand Texaco tankstation. Vanaf deze datum kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week, zeer voordelig onbemand tanken. In de eerste week is er assistentie op het tankstation aanwezig om uw eventueel te helpen bij het onbemand tanken.

Wijzigingen op het tankstation:
- De tankshop wordt gesloten. U betaalt met uw bankpas of tankpas  bij de betaalautomaat op het pompeiland.
- De korting op het tankstation wordt verhoogd.
- De verkoop van LPG wordt beëindigd.
- De selfservice wasboxen blijven geopend, de wasstraat wordt gesloten.
 
Blue One 95
Texaco Middenmeer is uitgebreid met de innovatieve Blue One 95 brandstof. Deze brandstof is door een hoger ethanol gehalte beter voor het milieu en scherper geprijsd dan Euro 95. Blue One 95 kan gebruikt worden door personenauto’s met een benzinemotor die geschikt is voor het gebruik van E10. Kijk in het instructieboekje van uw auto of ga naar www.blueone95.nl en controleer of uw auto geschikt is.

Openingsactie

Op donderdag 28 mei zat Texaco Middenmeer feestelijk worden geopend. Tijdens de openingsactie maakt iedere tankende klant kans op een gratis tank brandstof, uitgebreidste carwashprogramma of een handige attentie!

 

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  GP Groot brandstoffen en oliehandel, telefoonnummer 088 - 472 03 00  of per e-mail: sales@gpgroot.nl.

Delen