Van Straalen en De Vries transport wint prijs door aanmelden afgewerkte olie bij GP Groot

5 oktober 2012
Van Straalen en De Vries transport wint prijs door aanmelden afgewerkte olie bij GP Groot Van Straalen en De Vries transport wint prijs door aanmelden afgewerkte olie bij GP Groot Zoom

De afgelopen maanden maakten bedrijven die hun afgewerkte olie of klein gevaarlijk afval aanmeldden via www.afgewerkteolie.nl kans op een tweepersoons VIP arrangement op circuit Zandvoort.

De actie is ingezet om bedrijven te stimuleren online hun afval aan te melden en ze de voordelen ervan te laten ervaren. www.afgewerkteolie.nl - onderdeel van GP Groot – is in de actieperiode vaak bezocht en vele bedrijven hebben zich opgegeven voor de prijs t.w.v. € 500.

Van Straalen en De Vries transport is uiteindelijk de winnaar geworden. Het bedrijf met de hoofdvestiging in Zwaagdijk laat de afgewerkte olie van hun ruim 100 vrachtwagens door GP Groot inzamelen. Zij nemen een volledig afvaldiensten pakket af, ook hun KGA , papier en restafval mag GP Groot inzamelen en verwerken.

Bedrijven kiezen voor de totaaloplossing van GP Groot omdat zij worden ontzorgd en daarnaast één aanspreekpunt hebben voor al hun afvalzaken”, aldus vertegenwoordiger Gunter Hey (foto links).

Het VIP-arrangement is overhandigd aan Sjaak de Vries (rechts op foto), directeur Van Straalen en De Vries transport. GP Groot wenst de winnaars een prettige dag toe op Circuit Park Zandvoort.

Delen