Opening vernieuwde wasstraat Texaco Vennewater

4 december 2015
Opening vernieuwde wasstraat Texaco Vennewater Opening vernieuwde wasstraat Texaco Vennewater Zoom

Na zes weken verbouwen zijn op woensdag 25 november de deuren van de volledig vernieuwde wasstraat van Texaco Vennewater in Heiloo geopend. De vernieuwde carwashinstallatie met aparte drooghal zorgt dankzij de modernste technologie voor verbeterde was- en droogkwaliteit. In de verlengde washal worden de auto’s in het eerste deel gewassen en in het tweede deel gedroogd. Voordeel is dat de klant door het drive-in systeem tijdens de wasbeurt in de auto kan blijven zitten, dit is vooral in de winter een groot pluspunt. Ook komt dit de doorloopsnelheid ten goede.

Tot eind dit jaar 50% korting op alle wasprogramma’s
Om de nieuwe wasstraat onder de aandacht te brengen profiteren alle klanten tot eind dit jaar van 50% korting op alle wasprogramma’s! De komende weken wordt de openingsactie via verschillende media (o.a. krant en social media) gepromoot.

Texaco Vennewater
Vennewatersweg 2a, 1852 PT Heiloo

Certificaat duurzame wasstraten
Onlangs mocht Erik Metselaar, Manager Retail, het duurzaamheidscertificaat “Duurzaam Autowassen” in ontvangst nemen van Harry Filon van stichting Duurzaam Repareren. Alle wasstraten van GP Groot voldoen aan de gestelde duurzaamheidseisen (energiezuinig, minder water, geluid en chemie). GP Groot is hiermee de eerste keten die het certificaat heeft bemachtigd voor haar wasstraten.

Kijk voor meer informatie op www.gpgroot.nl/brandstoffen of neem contact op met onze klantenservice: 088-472 0300

Delen