Nationale Snipperdag woensdag 1 oktober 2014

8 september 2014
Nationale Snipperdag woensdag 1 oktober 2014 Nationale Snipperdag woensdag 1 oktober 2014 Zoom

Reisswolf organiseert op woensdag  1 oktober de Nationale Snipperdag. Op deze dag van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bedrijven en particulieren op professionele wijze gratis vertrouwelijke documenten laten vernietigen. 

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die op de Nationale Snipperdag wordt vernietigd, doneert Reisswolf een bedrag van 2 cent aan Stichting Opkikker. Bezoekers hebben invloed op de hoogte van de donatie aan de stichting. Hoe meer papier er ter vernietiging wordt aangeboden op de snipperdag, hoe hoger de donatie. De symbolische cheque wordt op 1 oktober aan het begin van de avond overhandigd aan Piet Paulusma, ambassadeur van Stichting Opkikker. Piet presenteert op dat moment ook de live-uitzending van het weerbericht  vanuit Wognum voor SBS6.

Nationale Snipperdag op meerdere locaties in Nederland
De vertrouwelijke documenten kunt u inleveren bij één van de vestigingen van Reisswolf: Wognum (Spoorstraat 5), Heesch (Zoggelsestraat 7), Hengelo (Parelstraat 9) en Scheemda (Haven Z.Z. 22, ingang Energieweg). De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig, u kunt vrijblijvend langskomen om uw vertrouwelijke documenten te laten vernietigen.

Reisswolf
Reisswolf is de specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Wij behandelen uw vertrouwelijke gegevens volgens de strengst geldende veiligheidsnormen. Daarnaast wordt het vernietigd papier gerecycled en ingezet als grondstof voor de productie van nieuw kantoorpapier. Klik hier voor meer info over de Nationale Snipperdag of hier over Stichting Opkikker.

%MCEPASTEBIN%

Delen