GP Groot sponsor van tiental Le Champion evenementen

7 januari 2014
GP Groot sponsor van tiental Le Champion evenementen GP Groot sponsor van tiental Le Champion evenementen Zoom

GP Groot is voor de komende vijf jaar sponsor van tien Le Champion evenementen, waaronder de PWN Egmond Halve Marathon en AGU Egmond-Pier-Egmond strandrace, die beide komend weekend plaatsvinden. GP Groot is al een aantal jaar als trouwe partner verbonden aan diverse evenementen van Le Champion en heeft een sterke band met de organisator. Het partnership is dit jaar uitgebreid en formeel vastgelegd. GP Groot verzorgt de totale duurzame afvalverwerking tijdens deze evenementen.

Wim Horeman, directeur GP Groot  inzameling en recycling: “GP Groot is al jarenlang een trouwe sponsor van Le Champion. Nu heeft dit contact zich bestendigd in een vijfjarig contract. Bij tien activiteiten in Noord-Holland ondersteunen wij de organisatie met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval. Daarnaast participeren bij de sportactiviteiten van Le Champion vele personeelsleden van GP Groot.”

Ook Le Champion is trots op de uitbreiding van het partnership. “Als Le Champion werken we al jaren nauw met elkaar samen. Wij zijn zeer blij dat GP Groot nu bij nog meer evenementen van Le Champion betrokken is. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn blij dat we de afvalverwerking op zo’n duurzaam mogelijke manier kunnen organiseren”, aldus Simone Richardson, directeur Le Champion.

Egmond
Op zaterdag 11 januari leggen 4.000 mountainbikers tijdens de 16e AGU Egmond-Pier-Egmond strandrace een parcours van 36 km af. Vanuit Egmond rijden de renners naar het keerpunt bij de Noordpier van Wijk aan Zee. Van daar koersen zij terug over het strand via Castricum aan Zee en finishen op de Boulevard Noord in Egmond aan Zee. Aan de 42e PWN Egmond Halve Marathon op zondag 12 januari doen 17.500 hardlopers mee. De parcoursen van de kwart en halve marathon gaan over het Noordzeestrand en terug door het Noordhollands Duinreservaat naar de finish op de Boulevard Noord in Egmond aan Zee.

Over Le Champion
Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen. Naast de PWN Egmond Halve Marathon en AGU Egmond-Pier-Egmond zijn dit diverse grootschalige evenementen, zoals de TCS Amsterdam Marathon, de Dam tot Damloop, de Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4Daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland staan ieder jaar op het programma. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

Over GP Groot
GP Groot is een veelzijdige onderneming die met meer dan 750 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel. Het werkgebied van het bedrijf ligt in Noord- en Zuid-Holland en Noord-Nederland. GP Groot is  vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is hun bedrijfscultuur. Het bedrijf staat dicht bij hun klanten. Meer weten over de activiteiten van GP Groot? Kijk dan op www.gpgroot.nl.

Foto-onderschrift: medewerkers en directie van Le Champion en GP Groot na de ondertekening van het vijfjarig contract, geflankeerd door personeel in de GP Groot sportkleding. (foto Erik Boschman, Alkmaar)

Meer informatie: GP Groot, afdeling Communicatie, Jessica Groentjes, j.groentjes@gpgroot.nl

Delen