GP Groot aanwezig Millenniummarkt Langedijk

7 november 2011

Op zaterdag 29 oktober is GP Groot aanwezig bij de Millenniummarkt van de gemeente Langedijk. De gehele dag staat in het teken van duurzaam en maatschappelijk ondernemen; een mooie kans voor GP om zich die dag te presenteren. GP is als ‘gouden deelnemer’ sponsor van de dag. Een aantal collega’s zijn die dag aanwezig en de biogas-inzamelwagen van GP Groot staat prominent bij de ingang geparkeerd.

Vanmiddag is er een bedrijvensymposium 'Lokaal en Duurzaam' georganiseerd door Millenniumgemeente Langedijk. Er doen ruim 30 bedrijven uit de regio aan mee, waaronder GP Groot (Marc Valkering en Emiel Kort), Pepsico, Rabobank, NHEC, Rodi Media, Liander, Indian Summer Festival en LED Support.

Een ieder die morgen een bezoekje wil brengen aan de markt is van harte welkom. Locatie: cultureel educatief centrum De Binding, Bosgroet 2-14, Zuid-Scharwoude, van 10.56 tot 16.08 uur.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.millenniumgemeentelangedijk.com / Meer info? Jessica Groentjes, GP Groot communicatieteam, 072 531 13 55 / j.groentjes@gpgroot.nl

Delen