GP Groot aanwezig bij Mix&Match Event opleiding Technische bedrijfskunde Inholland

5 december 2014
GP Groot aanwezig bij Mix&Match Event opleiding Technische bedrijfskunde Inholland GP Groot aanwezig bij Mix&Match Event opleiding Technische bedrijfskunde Inholland Zoom

GP Groot was door de studievereniging van de afdeling technische bedrijfskunde van Hogeschool Inholland uitgenodigd om op 4 december jl. aanwezig te zijn bij het Mix&Match Event. Als groot MKB-bedrijf in onze regio heeft GP Groot elk half jaar interessante stage opdrachten voor toekomstige stagiaires. 

Het doel van dit event was om bedrijven en stagiaires te koppelen. Vele studenten bezochten de stand van GP Groot waar ze uitleg kregen over de mogelijkheden tot stagelopen bij de diverse bedrijfsonderdelen van GP Groot: inzameling en recycling,  brandstoffen en oliehandel, infra en engineering. Tevens werden er een diverse stage opdrachten voorgelegd aan de studenten die hier met veel enthousiasme kennis van namen. 

Het was een geslaagd event. De stagebegeleiders van GP Groot zijn er dan ook weer van overtuigd dat dat de beschikbare stage opdrachten weer professioneel worden opgepakt.

Kijk voor meer info op: http://www.gpgroot.nl/carriere/stage-bij-gp-groot

Delen