Gemeente Uitgeest kiest weer voor GP Groot

1 februari 2011
Gemeente Uitgeest kiest weer voor GP Groot Gemeente Uitgeest kiest weer voor GP Groot Zoom

Binnenkort ondertekenen de gemeente Uitgeest en GP Groot een nieuwe overeenkomst om de komende vijf jaar wederom de inzameling van het huishoudelijk afval in de gemeente Uitgeest te verzorgen.

Bij de Europese aanbesteding, dat werd begeleid door stichting Regionaal Inkoopbureau IJmond en Kennemerland (RIJK) kwam GP Groot het beste naar voren qua duurzaamheid, kwaliteit en prijs. GP Groot haalt al zes jaar het restafval, gft en grofhuishoudelijk afval op in de gemeente Uitgeest. Door de toekenning zal dit vanaf 1 april met nog eens vijf jaar worden verlengd. Voor de inwoners van Uitgeest verandert er daardoor niets en wordt het huidige ophaalschema voortgezet.

,,Met deze gunning heeft GP Groot aangetoond qua tariefstelling in combinatie met aantoonbare eisen op gebied van maatschappelijk verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit als beste is beoordeeld”, aldus directeur Wim Horeman van GP Groot inzameling. ,,Wij zijn zeer tevreden dat wij deze Europese aanbesteding hebben gewonnen.’’ Meer info? Jur Homan, GP Groot communicatieteam, 072 531 13 55  / j.homan@gpgroot.nl

Delen