Eerste tankstation in nieuwe Texaco huisstijl

6 oktober 2016
Eerste tankstation in nieuwe Texaco huisstijl Eerste tankstation in nieuwe Texaco huisstijl Zoom

Zaterdag 1 oktober is ons tankstation netwerk wederom uitgebreid. Esso van Langen aan de Damweg in Schoorl is omgekleurd naar de nieuwe Texaco huisstijl en heet vanaf nu Texaco van Langen. Texaco van Langen is ons eerste tankstation in de vernieuwde ‘Texaco 2020’ huisstijl. De lichte kleuren en vernieuwde luifel geven het tankstation een moderne en frisse uitstraling.   

Familie Van Langen blijft exploitant
GP Groot bevoorraadt het tankstation en de familie Van Langen blijft exploitant. Uiteraard kan er getankt worden met de Texaco tankpas, ook de GP Groot tankpas wordt op deze locatie geaccepteerd. Om aan de vraag van motorrijders en Duitse automobilisten te kunnen voldoen is de Super Plus 98 benzine opgenomen in het assortiment.

Openingsactie
Om de omkleuring van het tankstation te vieren wordt op 13 oktober tussen 16:00 en 18:00 uur een speciale openingsactie georganiseerd waar alle klanten, na een draai aan het 'Rad van Fortuin', kans maken op een gratis tank brandstof, gratis carwashprogramma of korting op carwash.

Als u tijdens de opening op de foto gaat met het promotieteam dan maakt u na de openingsactie ook nog eens kans op een tankpas met €100,- tanktegoed.

Voordelig zakelijk tanken
Bent u ondernemer? Met de GP Groot tankpas tankt u veilig, voordelig en gemakkelijk op bijna 200 tankstations in Nederland. U profiteert van aantrekkelijke prijsvoordelen, overzichtelijke verzamelfactuur en vele extra’s. Kijk voor meer informatie op www.gpgroot.nl/tankpas.

Texaco van Langen is onderdeel van Autobedrijf van Langen en wordt beoorraad door GP Groot brandstoffen en oliehandel. Kijk voor meer informatie op: www.gpgroot.nl/brandstoffen of bel 088-472 0300.

Delen