Actieochtend bij Texaco Beverwijk

2 november 2015
Actieochtend bij Texaco Beverwijk Actieochtend bij Texaco Beverwijk Zoom

Op zaterdag 7 november 2015 is er voor de klanten van Texaco v. Splunter aan de Plesmanweg 29 in Beverwijk veel te winnen. Tijdens de actieochtend van 10:00 t/m 12:00uur maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, o.a. kans op een gratis tank brandstof.

Gratis brandstof!
Met een draai aan het Rad van Fortuin maakt iedere tankende klant o.a. kans op een gratis tank brandstof (max. 50 liter), een mooi horloge of een handige attentie voor de auto. Als u tijdens de actieochtend op de foto gaat met het Texaco promotieteam dan maakt u via Facebook ook nog eens kans op een tankpas ter waarde van €100.-.

Blijvend hoge kortingen
Bij Texaco v. Splunter tank u altijd voordelig. Laat u verrassen door de hoge kortingen op Euro 95, Blue One 95 en Diesel. Heeft u een eigen bedrijf? Vraag dan de GP Groot tankpas aan. Met de GP Groot tankpas tankt u voordelig en gemakkelijk op 200 locaties in Nederland.

Meer informatie?
Texaco v. Splunter in Beverwijk maakt deel uit van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Kijk voor meer informatie op: www.gpgroot.nl/brandstoffen of bel 088 - 472 03 00.

Delen