114.000 Kilo vertrouwelijk papier ingezameld tijdens de 10e Nationale Snipperdag

6 oktober 2017
114.000 Kilo vertrouwelijk papier ingezameld tijdens de 10e Nationale Snipperdag 114.000 Kilo vertrouwelijk papier ingezameld tijdens de 10e Nationale Snipperdag Zoom

De jubileumeditie van de Nationale Snipperdag druk werd bezocht: Er is maar liefst 114.000 kilo vertrouwelijk papier ingezameld. De Reisswolf vestigingen in Heesch, Hengelo, Scheemda en Wognum zijn trots op het gezamenlijk behaalde aantal kilo’s. Goed om te zien dat bedrijven en particulieren veilig omgaan met vertrouwelijke documenten die niet voor derden bestemd zijn. Het ingeleverde materiaal wordt veilig en volgens de strengste eisen vernietigd. Reisswolf wil met de Snipperdag aandacht vragen voor het veilig verwerken van vertrouwelijke informatie en steunt met de actie tevens een goed doel.

De cheque met de opbrengst van de Snipperdag is door de commercieel directeur van Reisswolf Freerk Potze, overhandigd aan Peter Derksen, directeur van Stichting Nationale Boomfeestdag. De donatie wordt mede gebruikt om jaarlijks ruim 200.000 bomen te planten. In de laatste 60 jaar zijn er meer dan tien miljoen bomen geplant, ofwel ruim 4.000 voetbalvelden: een substantiële bijdrage aan de CO₂-reductie!

Het hoge aantal deelnemers aan deze Nationale Snipperdag laat zien dat de veiligheid voor het verwerken van deze vertrouwelijke documenten steeds belangrijker wordt. De Privacywetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens wordt steeds verder aangescherpt. Reisswolf zorgt dat alle vertrouwelijke documenten veilig worden vernietigd, waarna deze 100% gerecycled worden en op deze manier hun weg terugvinden in de circulaire economie.

Reisswolf is een samenwerking van Roele De Vries, dochter van GP Groot inzameling en recycling.

Delen