Zorg

Zorginstellingen hebben behoefte aan flexibiliteit en veelzijdigheid. Deze kenmerken zijn terug te vinden in de manier van Roele De Vries. Op het gebied van afval nemen wij uw zorgen uit handen!

Afvalinzameling in de zorg
Bij Roele De Vries  verzekert u zich van een zorgvuldige inzameling, een klantvriendelijke omgang, voordelige tarieven en veel gemak. Roele De Vries ontzorgt van A tot Z in de zorg.
Bij Roele De Vries bent u, als zorginstelling, verzekert van zorgvuldige inzameling, klantvriendelijke samenwerking en voordelige tarieven. Wij zeggen niet voor niets: Wij doen meer!

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen bij zorginstellingen. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen bij u in de branche.

Vertrouwelijke informatie in betrouwbare handen
Roele De Vries verzorgt ook: archiefvernietiging, archiefopslag, digitaal archiefbeheer en datavernietiging. Ook voor uw vertrouwelijk documenten bent u bij ons in goede handen. Niet voor niets is Roele De Vries met Reisswolf al meer dan 4 jaar de trouwe dienstverlener van de Nederlandse Overheid.

Meer informatie
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw afvalstromen? Neem contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.