Dienstverlening

Roele De Vries is de laatste schakel voor dienstverlenende bedrijven in de kringloop van het afvalproces. Uw afval wordt via ons omgezet in hoogwaardige grondstoffen voor nieuwe producten en energie. Ook voor de vernietiging of opslag van uw vertrouwelijke documenten bent u bij Roele De Vries aan het juiste adres.

Kantoorafval, mooie oplossingen
Dankzij onze moderne inzamelhulpmiddelen kunt u gemakkelijk uw afval gescheiden inzamelen. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook onnodige kosten op uw afval.

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen in de dienstverleningsbranche. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen bij u in de branche.

Vertrouwelijke informatie in betrouwbare handen
Roele De Vries verzorgt ook: archiefvernietiging, archiefopslag, digitaal archiefbeheer en datavernietiging. Ook voor uw vertrouwelijk documenten bent u bij ons in goede handen. Niet voor niets is Roele De Vries met REISSWOLF al meer dan 4 jaar de trouwe dienstverlener van de Nederlandse Overheid.

Meer informatie
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw afvalstromen? Neem contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.