Automotive

Roele De Vries is uw partner in het faciliteren en verzorgen van totaaloplossingen voor autobedrijven en transportbedrijven.

Afvalinzameling bij garages, transport- en landbouw- mechanisatiebedrijven
De afvalinzameling bij garages, transport- en landbouwmechanisatiebedrijven bestaat voornamelijk uit het afvoeren van reststoffen die vrijkomen bij het onderhoud of reparatie van voertuigen. Roele De Vries zorgt er voor dat de afvalstromen met speciale inzamelmiddelen netjes en centraal kunnen worden verzameld en aangeboden ter verwerking.

Afvalsoorten
Roele De Vries kan alle voorkomende afvalsoorten bij garages, transport- en landbouwmechanisatiebedrijven inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen bij garages opgenomen.

Afvalpreventie bij garagebedrijven
Advies bij afvalscheiding en afvalpreventie vormt een essentieel onderdeel van het AutomotiveTotaalpakket. Daarnaast maakt u gebruik van onze concrete richtlijnen ter voorkoming van afval. Een unieke dienstverlening die helpt uw afvalkosten en milieubelasting te verminderen.

Meer informatie
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw afvalstromen? Neem contact op met de klantenservice óf laat u terugbellen.