Actief in elke branche

Roele De Vries: uw branchespecialist

Een goed advies is naast de kennis van uw organisatie, duurzaamheid en wet- en regelgeving ook afhankelijk van de branche waarin u actief bent. Iedere branche is uniek en kent haar eigen uitdagingen.

Roele De Vries heeft daarom specialisten in huis. Zij zijn deskundig binnen uw vakgebied en weten wat er speelt in uw branche. Op basis van opgebouwde expertise zijn de verschillende branches gedefinieerd. Dat betekent dat u bij Roele De Vries verzekerd bent van de juiste ondersteuning.

Agrarisch

De groenste sector met duurzame kansen. Roele De Vries  zorgt ervoor dat het afval van land- en tuinbouwbedrijven wordt omgezet tot bruikbare biomassa of biogas. Samen met agrarische bedrijven halen wij meer waarde uit afvalstromen.

Afvalinzameling in de groenste sector
Roele De Vries is al jaren de inzamelaar bij vele agrarische bedrijven. Door persoonlijke benadering, stiptheid en het nakomen van onze afspraken onderscheiden wij ons. Naast de inzameling van bedrijfsafval zorgen wij er voor dat organische afvalstromen worden opgewerkt tot bruikbare biomassa of biogas.

Afvalsoorten
Roele De Vries, als onderdeel van GP Groot, zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen in de agrarische sector. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Neem vrijblijvend contact op
Automotive

Roele De Vries is uw partner in het faciliteren en verzorgen van totaaloplossingen voor autobedrijven en transportbedrijven.

Afvalinzameling bij garages, transport- en landbouw- mechanisatiebedrijven
De afvalinzameling bij garages, transport- en landbouwmechanisatiebedrijven bestaat voornamelijk uit het afvoeren van reststoffen die vrijkomen bij het onderhoud of reparatie van voertuigen. Roele De Vries zorgt ervoor dat de afvalstromen met speciale inzamelmiddelen netjes en centraal kunnen worden verzameld en aangeboden ter verwerking.

Afvalsoorten
Roele De Vries kan alle voorkomende afvalsoorten in uw branche inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen bij garages opgenomen.

Afvalpreventie bij garagebedrijven
Advies bij afvalscheiding en afvalpreventie vormt een essentieel onderdeel van het AutomotiveTotaalpakket. Daarnaast maakt u gebruik van onze concrete richtlijnen ter voorkoming van afval. Een unieke vorm van dienstverlening die helpt uw afvalkosten en milieubelasting te verminderen.

Neem vrijblijvend contact op
Detailhandel

Roele De Vries verzorgt voor vele winkels en kleinere bedrijven de inzameling en verwerking van het bedrijfsafval. Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Afvalinzameling bij detailhandel
De afvalinzameling bij de detailhandel bestaat voornamelijk uit restafval, karton/papier en folies en laten dat nu net onze specialiteiten zijn. Door uw afval te scheiden aan de bron kan een mooie kostenbesparing worden gerealiseerd. Roele De Vries verzorgt voor u diverse inzamelmiddelen zodat de afvalstromen netjes gescheiden verzameld kunnen worden.

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen in de detailhandel. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Besparen op afvalkosten
Roele De Vries biedt een totaalpakket aan voor de detailhandel. Momenteel zijn wij in staat om tot wel 80% van het afval opnieuw te gebruiken in de vorm van grondstoffen of energie. Uw afval is waardevol voor ons!

Neem vrijblijvend contact op
Dienstverlening

Roele De Vries is de laatste schakel voor dienstverlenende bedrijven in de kringloop van het afvalproces. Uw afval wordt via ons omgezet in hoogwaardige grondstoffen voor nieuwe producten en energie. Ook voor de vernietiging of opslag van uw vertrouwelijke documenten bent u bij Roele De Vries aan het juiste adres.

Kantoorafval, mooie oplossingen
Dankzij onze moderne inzamelhulpmiddelen kunt u gemakkelijk uw afval gescheiden inzamelen. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook onnodige kosten op uw afval.

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen in de dienstverleningsbranche. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Neem vrijblijvend contact op
Groothandel

Door service, kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, kunnen we groothandels uitstekend bedienen.

Afvalinzameling bij groothandel
Wanneer afval aan de bron wordt gescheiden, kan het dienen als grondstof voor nieuwe producten. Wij stimuleren onze klanten dan ook om in samenwerking met ons, waar mogelijk het afval te scheiden. Dit levert naast de voordelen voor het milieu ook een mooie kostenbesparing op.

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen bij groothandels. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Neem vrijblijvend contact op
Industrie

Voor industriële bedrijven, in welke industrie dan ook, biedt Roele De Vries op het gebied van afvalinzameling en recycling altijd een hoogwaardige oplossing. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn voor ons de belangrijkste kernwaarden binnen de dienstverlening.

Om uw afvalkosten te reduceren, hebben wij voor u altijd een oplossing op maat.

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen in de industriële werkomgeving. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Beheersen van afval, beheersen van kosten
Het zorgvuldig beheersen van uw afval betekent het beheersen van uw kosten. Bij Roele De Vries ontvangt u altijd een advies op maat met betrekking tot het scheiden van uw afvalstromen. Gescheiden afval kan beter worden hergebruikt en heeft daarom meer waarde. Dat merkt u dan ook in de kosten.

Neem vrijblijvend contact op
Overheid

Roele De Vries biedt voor gemeenten en andere overheidsinstellingen altijd een duurzame totaaloplossing op maat. Met Roele De Vries haalt u een betrouwbare, betrokken partner in huis.

Afvalinzameling voor de overheid
De betrouwbare totaaloplossingen van Roele De Vries onderscheiden zich door de uitstekende kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche en onze moderne afvalscheidingstechnieken kunnen hoge scheidingspercentages worden gerealiseerd. Hiermee bent u niet alleen ecologisch verantwoord bezig, ook biedt het grote economische voordelen.

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen bij overheidsinstellingen. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Neem vrijblijvend contact op
Onderwijs

Doordat Roele De Vries haar sterktes heeft liggen bij de herbruikbare afvalstromen als papier, karton en plastics zijn wij voor u als onderwijsinstelling de ideale partner.

Afvalinzameling levert meer waarde voor scholen
Door de jaren heen zijn steeds meer onderwijsinstellingen met Roele De Vries gaan samenwerken op het gebied van afvalinzameling. Onze ervaring in combinatie met onze totaaloplossingen maken Roele De Vries tot uw ideale partner. Voor u betekent dit een mooie kostenbesparing en een duurzame oplossing. Met Roele De Vries denkt u aan de toekomst!

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen bij onderwijsinstellingen. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Neem vrijblijvend contact op
Zorg

Zorginstellingen hebben behoefte aan flexibiliteit en veelzijdigheid. Deze kenmerken zijn terug te zien in de manier van werken van Roele De Vries. Op het gebied van afval nemen wij uw zorgen uit handen!

Afvalinzameling in de zorg
Bij Roele De Vries verzekert u zich van zorgvuldige inzameling, een klantvriendelijke omgang, voordelige tarieven en veel gemak. Roele De Vries ontzorgt van A tot Z in de zorg.
Bij Roele De Vries bent u, als zorginstelling, verzekerd van zorgvuldige inzameling, klantvriendelijke samenwerking en voordelige tarieven. Wij zeggen niet voor niets: Wij doen meer!

Afvalsoorten
Roele De Vries zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen bij zorginstellingen. Hieronder vindt u de meest voorkomende afvalstromen in uw branche.

Neem vrijblijvend contact op

Bereikbaar, samen, slimmer

Vragen over onze producten of diensten?

Wij zijn u graag van dienst.

Stuur ons online een bericht of bel 0229 - 28 39 99

Container huren Direct contact