Verwerkingslocatie Boekelerdijk in de schijnwerper van WAAH

18 april 2016
Verwerkingslocatie Boekelerdijk in de schijnwerper van WAAH Verwerkingslocatie Boekelerdijk in de schijnwerper van WAAH Zoom

Afgelopen zondag werd op de verwerkingslocatie aan de Boekelerdijk een fotoshoot gehouden voor WAAH (WEARABLE ART AWARDS HOLLAND). Zes modellen in de mooiste creaties werden op de foto genomen met spectaculaire achtergronden. Bergen hout, vlakglas en andere grondstoffen vormden een uniek samenspel met de designkleding. GP Groot heeft haar locatie voor deze organisatie beschikbaar gesteld.

Geen sneak preview
Op 28 en 29 mei a.s. wordt een theatershow georganiseerd in de Grote Kerk in Alkmaar. De ontwerpen van de designers blijven geheim tot de show. De foto’s worden opgenomen in een speciale catalogus waar alle designs en locaties zijn opgenomen.

WAAH
Wearable Art Award Holland (WAAH!) is een platform voor beginnende designers of mensen met een bijzondere visie of innovatieve ideeën op het gebied van mode en/of kunst. WAAH! organiseert hiervoor een jaarlijkse theatershow waar de meest uiteenlopende draagbare kunstwerken worden getoond. Designers die aan de theatershow meedoen kunnen verschillende awards winnen én maken kans op een ticket voor de wereldwijde awardshow van WOW in Nieuw Zeeland of voor deelname aan de audities aldaar.

Delen