Veel belangstelling voor opening Argos Rijswijk

6 juli 2016
Veel belangstelling voor opening Argos Rijswijk Veel belangstelling voor opening Argos Rijswijk Zoom

Donderdag 23 juni vond de officiële opening plaats van ons nieuwe Argos tankstation aan de Van Gijnstraat in Rijswijk. Van 16:00 t/m 18:00uur maakten alle klanten na een draai aan het ‘Rad van Fortuin’ kans op een gratis tank brandstof, gratis carwash of korting op een carwashprogramma bij McWash. Ook was er een DJ aanwezig die met zijn swingende muziek zorgde voor een feestelijke sfeer.

Vier winnaars op rij
Al een halfuur voor het beginsignaal van de actie stonden de kandidaten te popelen om hun geluk te beproeven, zelfs in het tegenovergelegen kantoorpand stonden de mensen aandachtig voor de ramen. In het eerste uur kwam de actie rustig op gang en werden er enkele tanks gratis brandstof gewonnen. In het tweede uur konden de handen vaker in de lucht. Op een bepaald moment telden we zelfs vier winnaars op rij. Ook tegen het einde van de actie was het nog spannend. Met nog enkele seconden op de klok wist ook de laatste deelnemer een gratis tank brandstof te winnen.

Ruim 200 deelnemers
In totaal hebben ruim 200 klanten in een tijdsbestek van twee uur een poging gedaan om één van de prijzen te winnen. Naast een mooie bos bloemen gingen 21 winnaars naar huis met een gratis tank brandstof en 48 winnaars met een gratis carwash. Alle overige klanten ontvingen €6.50 korting op een carwashprogramma bij McWash.

In de dagen na de openingsactie maakten de deelnemers via de Facebookpagina van Argos Rijswijk ook nog kans op een tankpas ter waarde van €100.-. Afgelopen maandag is Talha Sozlu uitgeroepen tot winnaar. Hij had met ‘449 likes’ de hoogste score op zijn foto.

Delen