Tijd voor opruimen archief

4 september 2015
Tijd  voor opruimen archief Tijd  voor opruimen archief Zoom

Barst de archiefruimte uit zijn voegen, of is de zolder overvol? Dan is het tijd om een grote opruimactie te ondernemen. En wij kunnen u daarbij helpen. Reisswolf organiseert op woensdag 7 oktober de Nationale Snipperdag. Op deze dag van 10.00 tot 16.00 uur kunnen gemeente, provincies, bedrijven én particulieren op professionele wijze gratis vertrouwelijke documenten laten vernietigen.

 

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die op de Nationale Snipperdag wordt vernietigd, doneert Reisswolf een bedrag aan Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer papier er ter vernietiging wordt aangeboden op de Snipperdag, hoe hoger de donatie.

 

Nationale Snipperdag op meerdere locaties in Nederland

De vertrouwelijke documenten kunt u inleveren bij één van de vestigingen van Reisswolf: Wognum (Spoorstraat 5), Heesch (Zoggelsestraat 7), Hengelo (Parelstraat 9) en Scheemda (Haven Z.Z. 22, ingang Energieweg). De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig, u kunt vrijblijvend langskomen om uw vertrouwelijke documenten te laten vernietigen.

 

Klik voor meer info over de Nationale Snipperdag en Stichting Nationale Boomfeestdag.

Delen