GP Groot sloopwerken en saneringen: start nieuwe bv

2 maart 2017
GP Groot sloopwerken en saneringen: start nieuwe bv GP Groot sloopwerken en saneringen: start nieuwe bv Zoom

Onder de vleugels van GP Groot infra en engineering is vanaf 1 maart een nieuw bedrijfsonderdeel gestart: GP Groot sloopwerken en saneringen.

Nieuwe entiteit
GP Groot houdt zich al langer bezig met slopen en saneren, maar vanaf 1 maart is besloten verder te gaan onder een nieuwe entiteit. In de praktijk zal er met de start van het nieuwe bedrijfsonderdeel niet veel veranderen. De werkzaamheden worden met dezelfde kwaliteit uitgevoerd door het team van vakmensen onder leiding van projectleider Bert de Vilder.

Activiteiten
GP Groot voert zowel totaal sloopwerk als renovatiesloopwerk uit. De werkzaamheden kunnen verschillen van de sloop van een oud schuurtje tot de renovatie van een woonwijk. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Noord-Holland. Naast slopen en saneringen voert GP Groot infra en engineering o.a. ook de voglende activiteiten uit: bodemsanering, asbestsanering, recycling van afvalstromen, bouw- en woonrijp maken.

GP Groot sloopwerken en saneringen is onderdeel van GP Groot infra en engineering, hét full-service infra bedrijf van Noord-Holland. Kijk voor meer informatie op www.gpgroot.nl/infra 

Delen