Rijen klanten door drukbezochte openingsacties

27 november 2015
Rijen klanten door drukbezochte openingsacties Rijen klanten door drukbezochte openingsacties Zoom

In een tijdsbestek van vier weken heeft het promotieteam van GP Groot brandstoffen en oliehandel vier tankstations geopend, namelijk: Argos Hoogersmilde, Argos Katwijk, Argos Bakkum en Argos Castricum. Ook is er een opvallende actie-ochtend georganiseerd bij Texaco Beverwijk om de overname van de exploitatie van het voorterrein te vieren.

Argos Hoogersmilde
Op 16 oktober is Argos Hoogersmilde feestelijk geopend. De enthousiaste klanten stonden ondanks het regenachtige weer massaal in de rij, dit zorgde op de aangrenzende rijksweg voor een flinke file. Tijdens de openingsactie hebben we 19 deelnemers blij gemaakt met een gratis tank brandstof. De overige deelnemers wonnen een mooi horloge of een handige attentie voor de auto. De locatie in Hoogersmilde is ons eerste tankstation in het noordoosten van het land en het eerste station van het merk Argos in de wijde omgeving van Hoogersmilde. 

Argos Jonker Katwijk
Enige tijd geleden is het tankstation Argos Jonker in Katwijk geopend. Na het plaatsen van de prijspaal en een ondergrondse tank voor de Blue One 95 brandstof kon het tankstation door het promotieteam worden geopend. Tijdens de openingsactie van Argos Jonker hebben ruim 140 deelnemers een gooit gedaan naar een gratis tank brandstof, een gratis carwash of korting op een carwash bij Snella Autowas. In samenwerking met het naastgelegen taxibedrijf hebben we alle wachtende klanten getrakteerd op heerlijke Surinaamse hapjes, waardoor dit een stuk aangenamer was.

Argos Bakkum en Argos Castricum
De Argos locaties in Bakkum en Castricum zijn op 5 november geopend. Gedurende de openingsactie is er in een tijdsbestek van twee uur tijd vijf keer zoveel brandstof getankt ten opzichte van een normale werkdag. De klanten waren zeer te spreken over de openingsactie. Veel klanten hadden nog nooit een dergelijke actie op een tankstation meegemaakt, sommige vroegen zich af of het wel klopte dat ze gratis brandstof konden winnen. Ook was het positief dat het naastgelegen tuincentrum en restaurant ’t Mirakel van Bakkum wilde deelnamen aan de openingsactie. Zo maakten de tankende klanten naast een gratis tank brandstof of een carwash ook nog eens kans op een vuurkorf of een cadeaubon voor een gratis lunch.  

Texaco Beverwijk
Eind september heeft GP Groot brandstoffen en oliehandel de exploitatie van het voorterrein van Texaco Beverwijk overgenomen. Zaterdag 7 november jl. is de overname met een opvallende actieochtend gevierd. De eerste enthousiaste deelnemers stonden al een half uur voor aanvang van de actie in de rij om kans te maken op een gratis tank brandstof. In totaal hebben ruim 175 deelnemers in een tijdsbestek van twee uur aan de actie deelgenomen. Dit komt neer op één klant per 42 seconden! Ook op de facebookpagina van Texaco Beverwijk loopt het storm. Op dit moment hebben zich al 261 nieuwe volgers aangemeld.

Met de toevoeging van deze nieuwe locaties komt het totaal op 43 tankstations die door GP Groot brandstoffen en oliehandel worden geëxploiteerd of bevoorraad.

Delen