Overname tankstation in Hoogersmilde

9 oktober 2015
Overname tankstation in Hoogersmilde Overname tankstation in Hoogersmilde Zoom

Tankstation Tigelaar aan de Rijksweg 171 in Hoogersmilde (voorheen Shell) is op 1 oktober omgekleurd naar de bekende Argos kleurstelling. Tegelijkertijd zijn ook de oude brandstofpompen op het tankstation vervangen. Nadat de familie Tigelaar het tankstation 92 jaar lang met veel plezier heeft gerund, is het tankstation in samenwerking met GP Groot brandstoffen en oliehandel onbemand voortgezet.

Voordelig onbemand tanken
Het grote voordeel van het onbemande Argos tankstation zijn de scherpe brandstofprijzen die gehanteerd worden. Ook is het tankstation 24uur per dag geopend. De huidige shopartikelen, het DHL-afhaalpunt en de koffiehoek worden verplaatst naar het naastgelegen warenhuis, dat nog door de familie Tigelaar wordt gerund.

Gratis tanken tijdens de openingsactie
Op het station in Hoogersmilde wordt Euro 95, Diesel (incl. high-speed functie voor vrachtwagens) LPG en Blue One 95 aangeboden. Om de doelgroep te attenderen op de voordelen van onbemand tanken zal het Argos tankstation op vrijdag 16 oktober 2015, tussen 16:00 en 18:00uur, officieel worden geopend. Tijdens de openingsactie maakt elke klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, o.a. kans op een gratis tank brandstof. De (potentiele) klanten of weggebruikers worden hier de komende weken via de media over geïnformeerd.

Delen