Overname exploitatie Argos Kaczor - Den Burg (Texel)

12 januari 2016
Overname exploitatie Argos Kaczor - Den Burg (Texel) Overname exploitatie Argos Kaczor - Den Burg (Texel) Zoom

In goed overleg met de familie Kaczor is op 4 januari jl. de exploitatie van Argos Kaczor aan de Keesomlaan in Den Burg (Texel) overgenomen door GP Groot brandstoffen en oliehandel. Het tankstation werd meer dan 50 jaar door de familie Kaczor gerund en sinds juli 2014 door GP Groot bevoorraad.

Onbemand tanken
De keus is gemaakt om de shop te sluiten en het station onbemand te exploiteren. Om de klanten te attenderen op de voordelen van onbemand tanken staat er de komende twee weken een medewerker bij de pomp die de klanten begeleid tijdens het tanken. Om de drukte tijdens het hoogseizoen op te kunnen vangen is er op het tweede pompeiland ook een betaalautomaat geplaatst, waar 24uur per dag getankt kan worden. De zelfservice wasboxen blijven open, de winkel en wasstraat zijn door de familie Kaczor gesloten. Mogelijk wordt daar op termijn een huurder voor gezocht.

Blue One 95
De afgelopen periode zijn de klanten over de onbemande voortzetting van de exploitatie geïnformeerd.
De komende weken zal het station onder de aandacht worden gebracht in de media waarbij de voordelen van onbemand tanken en de Blue One 95 brandstof worden uitgelicht.

Delen