Opening Argos Oostzaan

13 mei 2015
Opening Argos Oostzaan Opening Argos Oostzaan Zoom

Op vrijdag 8 mei is onze vijfde Argos locatie opgeleverd. Dit onbemande Argos tankstation is gevestigd aan het Westeinde in Oostzaan, op bedrijventerrein Bombraak. Het tankstation is gelijktijdig gebouwd met het naastgelegen Albert  Heijn  Pick  Up  point.  Aan de achterkant van het  tankstation  is  ook  een  Jumbo  Pick  Up  point  gevestigd. Tegenover  het  tankstation wordt momenteel een Van der Valk hotel gebouwd met 140 kamers, een restaurant, conferentiezalen en een casino.

Werkzaamheden
Net als voor onze andere nieuw gebouwde tankstations heeft HB Adviesbureau het tankstation ontworpen en GP Groot infra een groot deel van de uitvoerende werkzaamheden verricht.

Producten
Het tankstation beschikt over een pompeiland voor personenauto’s met de producten Euro 95, Blue One 95 en Diesel. Ook is er een pompeiland voor vrachtauto’s. Op dit eiland kan high-speed Diesel en AdBlue worden getankt. De pompen beschikken over opvallende multimediaschermen waarop naast een welkomstboodschap ook diverse commerciële boodschappen worden getoond. 

Openingsactie
Op 4 juni 2015 vindt de feestelijke opening plaats. Tijdens deze openingsactie maakt iedere tankende klant kans op een gratis tank brandstof (max. 50 liter), een gratis carwash bij One2Wash of €5,- korting op een carwashprogramma.

Zakelijk tanken bij dit tankstation?
Met de GP Groot tankpas tankt u voordelig en gemakkelijk op 200 locaties in Nederland. Bij veel van deze tankstations kunt u 24uur per dag brandstof en AdBlue tanken. Ook kunt u gratis gebruik maken van 'Mijn brandstoffen' waarin u online inzicht heeft in uw brandstofverbruik en kunt u zelfstandig tankpassen aanvragen of blokkeren.  

Meer informatie
Voor meer informatie over het tankstation of de GP Groot tankpas kunt u contact opnemen met GP Groot brandstoffen en oliehandel, tel: 088-472 0300 of website: www.gpgroot.nl/brandstoffen

 

Delen