Opening Argos Helderseweg Alkmaar

10 februari 2015
Opening Argos Helderseweg Alkmaar Opening Argos Helderseweg Alkmaar Zoom

Onder begeleiding van het Argos promotieteam zal op donderdag 19 maart tussen 16:00 en 18:00uur het tweede Argos tankstation in Alkmaar spectaculair worden geopend. Tijdens de openingsactie is er voor de klanten veel te winnen. Met een draai aan het Rad van Fortuin maakt iedere tankende klant kans op een gratis tank brandstof (max. 50 liter), meest uitgebreide carwashprogramma of 50% korting op een carwashprogramma!

Werkzaamheden

Het onbemande Argos tankstation is gevestigd aan de Helderseweg (bedrijventerrein Viaanse Molen) en is gelijktijdig gebouwd met de naastgelegen Peugeot-Citroën garage van Autobedrijf Van Zwienen. Net als voor het Argos tankstation aan de Edisonweg heeft HB Adviesbureau het tankstation ontworpen en GP Groot infra een groot deel de werkzaamheden verricht. 

Producten

Op dit Argos tankstation wordt Euro 95, Diesel (Incl. high-speed optie voor zwaar transport) en Blue One 95 aangeboden. Daarnaast ontvangt iedere tankende klant (vanaf 25 liter brandstof) bij het printen van de tankbon een carwash kortingsbon. Met de carwash kortingsbon kan gespaard worden voor korting op een carwashprogramma.

Openingsactie

Op 19 maart zal dit tankstation feestelijk worden geopend. Tijdens de openingsactie is er voor de klanten veel te winnen. Op de openingsactie maakt elke klant o.a. kans op een gratis tank brandstof, gratis carwash of 50% korting op een carwash!

Zakelijk voordelig tanken bij dit tankstation?

Met de GP Groot tankpas kunt u op bijna 200 locaties in Nederland tanken. De GP Groot tankpas is er voor elk bedrijf met een geldige KvK-inschrijving. Vraag uw GP Groot tankpas direct aan! Bel: 088 - 472 0300 of e-mail: sales@gpgroot.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GP Groot brandstoffen en oliehandel, tel: 088-472 0300 of website: www.gpgroot.nl/brandstoffen

Delen