Ondergrondse containers geplaatst voor horeca- en recreatiebranche

6 juni 2016
Ondergrondse containers geplaatst voor horeca- en recreatiebranche Ondergrondse containers geplaatst voor horeca- en recreatiebranche Zoom

Afgelopen week zijn er weer enkele mooie en uitdagende opdrachten in de horeca- en recreatiebranche uitgevoerd door GP Groot infra. Er werden een flink aantal semi-ondergrondse containers geplaatst op 4 interessante locaties: Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Visrestaurant Basalt in Den Oever, Strandhotel De Horn in Callantsoog en Camping De Oude Boomgaard in Oudkarspel.

 

Meer weten over ondergrondse containers?

Ondergronds afval inzamelen is een aantrekkelijke oplossing. GP Groot biedt in samenwerking met leveranciers een aantrekkelijke totaalservice voor levering, plaatsing, lediging, onderhoud en reiniging van deze ondergrondse- en semi containers. De totale dienstverlening op het gebied van ondergrondse afvalcontainers is modulair: er is de keuze voor het gehele pakket of voor een of meerdere onderdelen ervan. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Rens Groeneveld, bedrijfsleider GP Groot infra, 088 472 07 14.

Delen