Kleding wassen op het tankstation

24 januari 2016
Kleding wassen op het tankstation Kleding wassen op het tankstation Zoom

Dekbedden, kussens of de sportkleding  van het hele voetbalteam in één keer wassen? Dat kan bij Texaco de Hoef en Texaco Satelliet.

Laat maar lekker draaien
De was doen terwijl u tankt, uw auto wast, koffie drinkt of boodschappen doet in het naastgelegen winkelcentrum. Op de Texaco tankstations aan de Blanckerhofweg in Alkmaar en de Icaruslaan in Heerhugowaard staan echte overdekte kledingwasserettes. Ook grotere ‘stukken’ wasgoed zoals slaapzakken, dekbedden, kussens, kindermatrassen of bedrijfs- en teamkleding van het hele team kan in één keer worden gewassen. Elke wasbeurt is inclusief lekker ruikend en biologisch wasmiddel.

Tot 18kg wasgoed
De machines lenen zich uitstekend voor de grotere hoeveelheden wasgoed met een trommels voor van 8kg en 18kg wasgoed. Tijdens de wasbeurt zijn de machines gesloten, de klant hoeft er niet bij te blijven staan.

1 week gratis wassen
Tijdens de actieperiode van 25 januari t/m 31 januari 2016 kan iedereen op beide Texaco tankstations GRATIS kennis maken met de nieuwe textielwasserette. Om gratis gebruik te maken van wasserette kunt u een wasmunt ophalen bij de kassa van het tankstation.

Texaco de Hoef
Blanckerhofweg 1
1816HG, Alkmaar

Texaco Satelliet
Icaruslaan 2
1702CG, Heerhugowaard

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GP Groot brandstoffen en oliehandel tel: 088-472 0300 of aan de kassa op het tankstation.

 

 

Delen