Huis van het Werk schenkt vlog aan partnerbedrijf GP Groot

9 juni 2017
Huis van het Werk schenkt vlog aan partnerbedrijf GP Groot Huis van het Werk schenkt vlog aan partnerbedrijf GP Groot Zoom

PERSBERICHT
ALKMAAR - Op 7 juni jl. ontving Marcel Wester -algemeen directeur GP Groot- uit handen van Occo Koedijker en Renate Ooms van Huis van het Werk een bijzonder geschenk: een bedrijfsfilm nieuwe stijl over GP Groot in de vorm van een VLOG, ook goed toepasbaar als wervings- en selectiefilm. Deze vlog is tot stand gekomen in samenwerking met Videomarketeers en vlogger Mark Hoekx, beter bekend als ‘GEKKE MARKIE’.

GP Groot –dat dit jaar 100 jaar bestaat- heeft Huis van het Werk in haar opstartfase ondersteund en bijgestaan. Een mooi moment om dit partnerbedrijf in het zonnetje te zetten. De vlog geeft de dynamiek en diversiteit van de bedrijfsactiviteiten weer en biedt daarnaast een sneak preview in de bedrijfscultuur binnen GP Groot. De vlog is een voorbeeld van hoe Huis van het Werk haar partnerbedrijven op een onderscheidende manier wil presenteren aan iedereen die kan en wil werken in Noord-Holland Noord.

Huis van het Werk is een netwerkorganisatie in de regio Noord-Holland Noord die met elkaar de krachten bundelen om samen te werken aan een robuuste, duurzame arbeidsmarkt. Het netwerk bestaat op dit moment uit 40 bedrijven en organisaties die zich als partner bij Huis van het Werk hebben aangesloten, en er melden zich steeds meer bedrijven aan. De bedrijven zetten zich samen actief in voor mobiliteit en werkzekerheid voor de 240.000 werknemers in deze regio. Dit doen zij door elkaar op te zoeken, kennis te delen over arbeidsmarktontwikkelingen, werknemers bij de partnerbedrijven aan het werk te houden en gebruik te maken van elkaars expertise. Samen zoeken zij naar verbinding om de diversiteit en de kansen op werk in de regio op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Kijk voor de vlog en interviews op het wie wil ik worden plein van Huis van het Werk: https://wiewilikwordenplein.nl of op het YouTube-kanaal van Huis van het Werk.

Delen