HR manager GP Groot bestuursfunctie bij Huis van het Werk

21 oktober 2014
HR manager GP Groot bestuursfunctie bij Huis van het Werk HR manager GP Groot bestuursfunctie bij Huis van het Werk Zoom

Deze maand is het bestuur van Huis van het werk officieel bestendigd. Het Huis van het Werk is een platform waarin middelgrote werkgevers uit diverse sectoren in Noord-Holland Noord elkaar fysiek en online ontmoeten. Vraag naar personeel en aanbod van personeel worden kenbaar gemaakt binnen het netwerk. Werkgevers nemen onder bepaalde voorwaarden deel aan het Huis van het Werk; een netwerkorganisatie zonder winstoogmerk en met bestuurlijke vertegenwoordiging van de deelnemende werkgevers.

Maatschappelijk ondernemen is belangrijk voor GP Groot. En daar hoort een verantwoord en innovatief personeelsbeleid zeker bij. De inzet van Esther Mentink, HR manager van GP Groot, is dan ook van belang voor GP Groot  om de betrokkenheid van het bedrijf bij het Huis van het Werk te benadrukken. 

Het bestuur van Huis van het Werk is gevorm door: Occo Koedijker (Ravo Fayat), l.: Esther Mentink (GP Groot) en Jeroen Veerman (H&S Adviesgroep).

Delen