Helpt u mee Balgzand opruimen op NL Doet-dag?

1 maart 2017
Helpt u mee Balgzand opruimen op NL Doet-dag? Helpt u mee Balgzand opruimen op NL Doet-dag? Zoom

Elk jaar organiseert het Landschap Noord-Holland een ‘opruimdag’ op de schorren en slikken van Balgzand bij Den Helder. Dit jaar wordt voor de vrijwilligersdag gehouden op zaterdag 11 maart a.s. : NL Doet-dag.

Helpt u mee bij het opruimen van Balgzand bij Den Helder? Aan het eind van de winter ligt er altijd veel zwerfvuil op de schorren en tegen de dijk. Vaak zijn het stukken van door de zee aangevoerde visnetten, planken en veel plastic. Dat is geen gezicht en in de natuur hoort deze troep niet thuis. Dieren hebben er last van. Voor het broedseizoen begint, wil Landschap Noord-Holland graag dat alles er weer netjes uitziet. Aanmelden kan voor een halve of hele dag.

GP Groot is een trouwe sponsor van het Landschap Noord-Holland en haalt gratis de rommel op en verzorgt de verwerking.

Vrijwilligers verzamelen zich om 09.00 en om 13.00 uur bij 't Kuitje. Als u zich tijdig opgeeft zorgt Landschap Noord-Holland voor eten en drinken en voor transport vanaf 't Kuitje. Vrijwilligers die op het laatste moment willen meedoen? Dat kan ook. Neem dan wel zelf eten en drinken mee. Boswachter Chris van der Vliet raadt aan oude (regen)kleding en laarzen aan te trekken.

Aanmelden 'opruimdag' NLdoet 2017
De dag is van 9.00 tot ca. 16.00 uur, van 12.00-13.00 uur is er pauze. Vertrekpunt: Informatiepunt ’t Kuitje, Oostoeverweg 80, 1786 PS Den Helder. Aan deze activiteit zijn natuurlijk geen kosten verbonden, graag wel van te voren opgeven. Dat kan via de website Gaat u mee?

Delen