GP Groot sponsort afvalinzameling en verwerking bij Egmond-Pier-Egmond en Halve Marathon

10 januari 2014
GP Groot sponsort afvalinzameling en verwerking bij Egmond-Pier-Egmond en Halve Marathon GP Groot sponsort afvalinzameling en verwerking bij Egmond-Pier-Egmond en Halve Marathon Zoom

Komend weekend staat Egmond aan Zee in het teken van twee grootste sportevenementen: de Egmond-Pier-Egmond en de Halve Marathon. GP Groot is als sponsor bij het evenement betrokken: al het afval dat tijdens het evenement met de containers van GP Groot wordt ingezameld, wordt door het bedrijf getransporteerd en verwerkt. Samen met Le Champion, de organisator van het evenement, zorgt GP Groot voor een zo duurzaam mogelijke verwerking van het afval. Kleding, plastic en papier worden met aparte containers ingezameld en verwerkt. Ook worden de plastic AA-flesjes na de finish apart ingezameld en gerecycled. Zes 1600 liter containers, goed voor een totaal inhoud van bijna 10.000 liter (!), staan klaar om alle de plastic flesjes apart te verwerken.

Daarnaast doet GP Groot natuurlijk ook mee met het evenement! Vier teams (2 wedstrijd- en 2 recreatieteams) doen mee met de Egmond-Pier-Egmond en met de Halve Marathon twee teams. Wij wensen de organisatie én de teams van GP Groot heel veel succes dit weekend.

Meer informatie? GP Groot, afdeling Communicatie, Jessica Groentjes, 088 472 1042

Delen