GP Groot infra organiseert symposium Machinaal Bestraten

2 maart 2011
GP Groot infra organiseert symposium Machinaal Bestraten GP Groot infra organiseert symposium Machinaal Bestraten Zoom

In Theater Cool in Heerhugowaard organiseert GP Groot infra op dinsdag 29 maart a.s. van 9.00 tot 13.30 uur een symposium over Machinaal Bestraten in Theater Cool.

Vertegenwoordigers en ontwerpende partijen, opdrachtgevers, aannemers en leveranciers van materialen en materieel hebben aan de basis gestaan van de in januari 2010 uitgebrachte CROW publicatie 282 ‘Mechanisch aanbrengen elementenverharding’. We zijn nu één jaar verder. Hoe reageert de markt op machinaal straten? Welke praktijksituaties en ontwikkelingen deden zich voor?

Dit symposium biedt de gelegenheid om vanuit de rol als ontwerpende en opdrachtgevende partij de discussie aan te gaan en praktijkvoorbeelden te bespreken met vertegenwoordigers van de CROW, Arbeidsinspectie, aannemer en ingenieursbureau. Naast sprekers vanuit GP Groot infra zijn er twee gastsprekers: de heer T. Aarsen, consulent van CROW, en de heer W. Scheltema Bsc, inspecteur van de Arbeidsinspectie. Aan het eind van het symposium is er een demonstratie machinaal bestraten.

Meer informatie? De heer ing. R. Groeneveld, GP Groot infra, 072 505 77 77 of de heer K. Neefjes, HB Adviesbureau, 072 507 49 50.

Delen