GP Groot genomineerd voor de Bronzen Waaier

15 december 2015
GP Groot genomineerd voor de Bronzen Waaier GP Groot genomineerd voor de Bronzen Waaier Zoom

Vandaag is GP Groot genomineerd voor de Bronzen Waaier. Een initiatief van Stichting de Waaier, een stichting die optreedt als makelaar tussen ondernemingen en non-profitorganisaties. De nominatie wordt door GP Groot gezien als een groot compliment en bevestiging van al haar inspanningen voor haar hulp aan de diverse maatschappelijke instanties.

Stichting De Waaier reikt ieder jaar de Bronzen Waaier uit aan de meest maatschappelijk betrokken ondernemer in haar netwerk in Alkmaar, Heerhugowaard en Landedijk. De ondernemer die de Bronzen Waaier ontvangt, vervult een voorbeeldrol op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO). Om voor deze prijs in aanmerking te komen, heeft het bedrijf zich langere tijd ingezet voor de sociale binding in ontwikkeling van de regio. Tevens wordt het aantal matches en de waarde van deze matches meegewogen. Tot slot is het wenselijk dat MBO in alle lagen de organisatie gedragen wordt. Geen probleem voor GP Groot: het bedrijf staat bekend om de sterke maatschappelijke betrokkenheid en regionale binding.

GP Groot is donateur sinds 2010 en heeft in totaal 51 matches verricht (3e plaats) met een maatschappelijke waarde van ruim 62.000 euro (3e plaats). De contactpersonen bij GP Groot zijn Jessica Groentjes en Marc Valkering.

Een opsomming van activiteiten: ontstoppen bij roeivereniging Ossa, schilderen bij KIKA, wandelen met MagentaZorg, meerdere keren het beschikbaar stellen van een vrachtwagen met chauffeur, granulaat aan Scouting Limmen, verzorgde 5 autowasbeurten voor bedrijfswagen Stichting Life 072, inzamelcontainer en afvalverwerking voor Hoeve De Engelenburgh. Meerdere puin- en afval containers voor Stichting De Rekere, Wijkpanel Butterhuizen en Stichting Alkcare. De mouwen werden opgestroopt door het management voor schilderwerk in een kerkje uit 1740 in Marken-Binnen. Diverse ondersteuning voor Kaeskoppenstad in Alkmaar.

In 2013, 2014 en 2015 stelde GP Groot het verwerkingsterrein aan de Boekelerdijk beschikbaar met een uitdagend parcours voor MTB-Noordwest. Bij deze activiteit hielpen vele personeelsleden op vrijwillige basis. Er kwamen jaarlijks meer dan 200 enthousiaste MTB-ers.

Met het meeste aantal digitale stemmen maakt GP Groot kans op de award. Samen kunnen we ervoor zorgen dat straks GP op het podium staat om de prijs in ontvangst te nemen!

Mail (elwin@de-waaier.nl) of druk op de onderstaande button en vul bij onderwerp in: IK STEM OP GP GROOT


 

 

 

 

 

 

Delen