GP Groot doet mee aan NL doet!

15 maart 2013
GP Groot doet mee aan NL doet! GP Groot doet mee aan NL doet! Zoom

GP Groot helpt vandaag en morgen twee organisaties met hun hulpvraag. Maatschappelijk ondernemen zit GP Groot in de genen. En niet alleen tijdens de NL Doet-dagen! Jaarlijks worden vele organisaties, verenigingen en stichtingen geholpen. Vele aanvragen ontvangt het bedrijf via Stichting De Waaier in Alkmaar en door participatie aan de Beursvloer. 

Bij de Peuterspeelzaal ‘Brammetje en Olleke’ in Heiloo zet GP Groot het gebruik van een graafmachine met chauffeur in om de speelplaats te moderniseren. De zandbak met betonnen elementen wordt verplaatst, zodat het terrein opnieuw kan worden ingericht. 

Voor de Stichting Gered Gereedschap helpt GP Groot met de verhuizing van het verzamelde gereedschap. De stichting kan kosteloos gebruik maken van een wagen met kraan en twee zeecontainers, en het transport van en naar verschillende locaties. Door het plaatsten van twee zeecontainers op diverse plekken in Heiloo, kunnen de vrijwilligers het materiaal dicht bij de oude locatie kwijt. De chauffeur van GP Groot haalt de containers weer op en brengt ze naar de nieuwe locatie van Stichting Gered Gereedschap.

GP Groot wenst een ieder die aan deze werkzaamheden meehelpt veel succes én een gezellige dag!

Delen